Post by teckfuncpledextal on Feb 16, 2022 5:36:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакване на скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Както винаги, когато напускам играта, това ме кара да започна отначало, но преди играта ми харесваше, но сега продължавам да губя процеса си, така че го мразя Не играйте никога
Може да добави още нива, за да премине играта на следващото ниво
играта замръзва всеки път с клиента, който има цилиндър
Това е много пристрастяваща игра, която учи много за това да бъдеш бизнесмен или жена. с това как се отнасяте към клиентите си.
сана. Pwede
това е добра игра... но докато продължаваш да играеш... ти се отегчава
Никога преди не съм пробвал тази игра... И ме пращат да я оценя😑Какво по дяволите..
Много е лъскаво
Небрежно и бъгаво. 3 нива ме прегърнаха, че не успях да изпека пържолата. Пържолата се пече на скара по време на урока, но не и по време на кръга. Не е приятно. И преди това.
Страхотна игра. Няколко предложения...направете дресинга на ранчото и горчицата по-лесни за разграничаване. Объркал съм ги много пъти, може да се дължи на игра на телефона ми с малък екран. Също така имам проблеми с натискането на правилните бутони за робота.
Тази игра е толкова хубава
кучета? Наистина ли!
Скучно и глупаво¿》《:-(
Играта ми хареса, но твърде много реклами и са необичайно дълги.
Много ми харесва тази игра, много е интересна
Не мисля, че се инсталира, без значение колко място имам
Обичайте тази игра. Удивително е, ако харесвате първия, определено ще харесате този. Всички нови герои са страхотни. Които имат закуска, обяд и вечеря. Вижте тази игра.
Най-добрата игра някога. Толкова рядко е да намерите игра, която да не ви принуждава да плащате, само за да продължите напред. Всъщност завърших всяко ниво и щях да продължа да играя, само ако имаше още нива за завършване. Най-добрата игра. Дано имаше повече такива!
Хубава и стилна игра
Всъщност не обичам това, много е забавно Изглежда, че е предназначено за деца
Тази игра е толкова скучна
Твърде предизвикателно. Много развълнуван
И аз бих искал да играя тази игра и ми харесва, така че можем да направим това и аз също се радвам, че можем да направим това и ще бъде забавно
Относно вашето средно приложение за изграждане на храна. Наслаждавам се достатъчно добре, с изключение на едно голямо дразнене - има моменти, когато буквално не ви дава това, от което се нуждаете, на конвейера, за да направите желаната храна. Така че губите време в търсене на нещо, което дори не е там. Осъзнавам, че това е доста реалистично в хранителната индустрия, но играя за забавление - да не се дразня.
Буквално една от най-добрите игри, които съм играл. Обичам го прави много, че всички мислеха, че съм завършил всички нива и продължавам да го преинсталирам и да го играя отново и отново. Мисля, че това може да е най-добрата игра.
Не съм играл това досега, без да играя, изглежда изглежда малко интересно, но след като играя резултатът ще бъде, че каква е играта
Мисля, че това е невероятна игра. Напълно препоръчвам и няма дори реклами между тях. Има само две, когато играеш. Вървете сега!
Опитах се да инсталирам тази игра, но след завършване на процеса приложението изобщо не поддържаше, така че........ Тази игра не е добра за мен, изобщо не ми хареса....... Наистина не ми хареса да давам звезда на това приложение
Не толкова страхотно като първата серия. Графиката е лоша, а играта скучна.
Обичам тази игра, пич 😊 но когато предполагаш да влезеш в следващия етап, иска да я надстроиш как става 😴
Страхотно.....страхотно......страхотно 😍😍 Обичам тази игра. Вече завърших история, експерт, предизвикателство и екстремен режим. Исках да го играя повече... така че моля, добавете още ниво. Наистина ми хареса.
моля, актуализирайте тази игра.
Фен съм на тази игра, откакто завърших Expert Mode в Burger Shop. Никога не пропуска да ме забавлява, дори когато завършвах играта отново и отново. Идеален за пътувания или когато сте отегчени и гладни едновременно.
Много забавно приложение, но рекламите са наистина досадни
Харесва ми, наистина е забавно
Подобно на последния, не толкова добри, но добри разлики със закуска, обяд и вечеря
Това е страхотната игра.superb
Не мога да изтегля тази игра, моля, поправете това
Играхте го от години, единственият път, когато някога ще харчите пари, е ако искате да се отървете от реклами, но рекламите са ненатрапчиви. Все още една от любимите ми игри
Има ли игра с храна, която не изисква готвене, а само сервиране 🤔
Тази игра е супер дупер готина, защото в предишния Burger Shop не мога да завърша настройването на поръчката на моите клиенти, но в тази страхотна игра Burger Shop 2 клиентите имат 5 звезди над лентата за търпение и вие можете завършват настройването на своите поръчки, не толкова бързо, но бързо
Тази игра дори няма да играе добре🙄🙄
Talking Ginger 2 Hiburan ldqj
Забавно ми е
честно казано, израснах, играейки тази игра и сега видях, че тази игра все още е налична и се е подобрила много (въз основа на информацията, която прочетох), така че се опитах да я инсталирам отново и все още мога Спомнете си как ми хареса тази игра, когато бях дете. Искам да изкажа голяма благодарност на разработчиците на това приложение. надявам се тази игра да се взриви повече и много хора ще я инсталират :> (съжалявам, че съм малко емоционален)
Обичам тази игра с малки реклами, в които играта се добавя и е забавна! Не мога да спра да го играя. Уверете се, че сте изтеглили това със сигурност! Освен това без покупка в приложение, тази игра е перфектна. О, обичам да го играя. Разходката е много лесна и не е дълга, а спирането му действително ви позволява да правите неща.
Всичко е наред.