Post by teckfuncpledextal on Feb 16, 2022 5:39:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
Basen o ograniczonym poziomie, po ok. godz. 100 poziomów będzie się powtarzać, ale numer poziomu będzie nadal rósł. Nawet nie próbuj poza trybem samolotowym.
Gra super nie ma wad lubię telefony
Aby powinno się nazywać "symulator pijanego człowieka który chcę zrobić kabel do kontaktu"
Jest fajnie, ale gram głównie w to tylko po to, żeby zabić czas, nie jest to mój 100% ulubiony, ale myślę, że jest ok?
Recharge Please! Puzzel nide
Podobała mi się gra, a powodem, dla którego przyznałem jej 2 gwiazdki, jest to, że jedyne, co możesz zrobić, to naładować urządzenia, więc możesz zrobić to tak, abyś mógł nie tylko ładować urządzenia
Bardzo ekscytująca gra
Fajna gra polecam
Nawet spoko
Dobra gra. Ech. I tyle reklam! Po każdym poziomie jest dodatek! Dałbym mu pięć gwiazdek, gdyby nie było tak wielu reklam.
Jest reklama dosłownie na każdym poziomie. A ponieważ poziomy są tak proste, aplikacja zawiera więcej czasu na reklamę niż na grę. To denerwujące!
Jest fajnie i w ogóle, ale na początku jest zbyt łatwo i trochę czasu zajmuje, aby dostać się do tych trudniejszych
To dobrze, że tylko reklamy są tak denerwujące, że prawie sprawia, że nie chcę już w to grać. 😡😠🤬.
Kocham to!!! To dla mnie dobra gra stradigy. Proszę, stwórz kolejną taką grę. Gdybym mógł, oceniłbym to na 100
Dobra gra, poziomy eh. Mniej więcej na poziomie 52 zaczęli się powtarzać
kozacka hehw🖕👊👊🖐🖕
Nie mogę przejść 2 poziomu! jesteś głupi!
Recharge Please! Слагалице spb
Jestem tylko na pierwszych poziomach pucharowych, ale mogę powiedzieć, że będzie to bardzo fajna gra nawet dla mojego młodszego brata, który często gra na moim telefonie i myślę, że całe moje rodzeństwo to pokocha
Dosłownie 15-20 sekund zajmuje ci rozwiązanie każdego z nich i dostajesz reklamę pomiędzy każdym poziomem, więc dosłownie dostajesz reklamę co 15-20 sekund, a oni ponownie wykorzystują poziomy po pewnym momencie.
Najpóźniejsza gra w historii, okropne sterowanie. Chwyciłbyś wtyczkę, która trzaskałaby wokół ekranu, zanim wylądowałabyś z ekranu kilka razy z rzędu.
jest fajna, ale niezbyt zabawna, jest taka łatwa i chciałbym, żeby była bardziej wymagająca, ale przede wszystkim nadal zamierzam usunąć tę aplikację, ponieważ wciąż jest nudna
Nie ma reklam pomiędzy poziomami, dobrze, że to najlepsza gra w historii
Super gra
Baddd
Recharge Please! Réflexion smqu
Złamanie góry lodowej w Gettysburgu
Wypierdalaj z tymi reklamami
Darmowe gry na Steam, Origin i nie tylko - Posts | Facebook
Powodem, dla którego przyznaję tej aplikacji 3 gwiazdki, jest to, że jest to trochę zabawne, ale jest dużo reklam
Bardzo kocham to też
KENDALL & KYLIE ጀብዱ nfy
SUPER BARCO SUPER
Przyzwoita gra, ale reklamy są niezwykle inwazyjne i po pewnym momencie poziomy po prostu wracają do tych samych poziomów, co poprzednio z nowymi liczbami. Sterowanie czasami jest trochę niepewne
Szczerze mówiąc, dobra gra zabijająca czas i rozumiem, dlaczego reklamy są w darmowej grze, aby generować przychody, ale kiedy są dosłownie co 30 sekund, jest to trochę dziwny ruch
Naprawdę podobały mi się wszystkie reklamy, chociaż jakiś rodzaj interaktywnego wideo oznaczał, że nie mogłem stale oglądać reklam, usuń tę funkcję i wystawię wyższą ocenę
Niesamowita gra bez reklam Mam tylko wpadkę w jeden z reklam Nie chcę, aby ludzie nie instalowali aplikacji to świetna gra, mnóstwo fajnych rzeczy i przyjazna rodzinie, nawet moja rodzina w nią grała i ludzie, którzy otrzymują wiele reklam, jesteś bardzo głupie, ponieważ możesz po prostu napisać w trybie samolotowym, dodaje, że mówi, że trudno jest się mylić i zanim zainstalowałem aplikację, przejrzałem komentarze i jeden z nich powiedział, że masz zbyt wiele reklam, kiedy możesz po prostu terminować w trybie samolotowym. 😍😘😁.
Ta gra ma drogę do wielu dodatków. Jeśli małe dzieci grają w tę grę, skąd wiedzą, jak kliknąć x?
To było naprawdę trudne do pobrania i zawsze powtarzało, że nie zadziała, a wielu, ponieważ było to naprawdę denerwujące i było bardzo powolne. Kiedy wróciłem z jedzenia, nadal nie zostało ukończone pobieranie, więc usunąłem go, ale to też zajęło naprawdę naprawdę długo i do czasu, gdy zakończył usuwanie, było już 4:00!!!!!!
Podobnie jak we wszystkich grach mobilnych w dzisiejszych czasach, nie zastanawiano się nad wrażeniami użytkownika, a to tylko magnes przyciągający przychody z reklam. Nie mam z tym problemu, ale jestem rozczarowany, że reklamy są tak częste, że nie mogę cieszyć się grą taką, jaką jest.
Nie jestem pewien, jak to jest najlepsza darmowa gra nr 1, ale dobrze. To głupie, nudne i zbyt łatwe. Czy to ma być trudne? Bo wcale tak nie jest. Odinstalowany po 5 minutach