Post by teckfuncpledextal on Feb 16, 2022 5:51:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирати много новчића ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Одлична игра.
Најновија закрпа је уклонила траку која вам омогућава да видите шта куцате док куцате. Зато сам поново инсталирао игру надајући се да ће то поправити и на крају сам изгубио 6 месеци напретка. Програмери не могу да врате мој налог јер не чувају резервне копије. Тражили су врло детаљан опис мог напретка како би могли да преправе налог и ипак су га зезнули. Ремаке мог налога ме је и даље оставио месецима иза себе. Корисничка подршка је смеће.
Ова игра је искрено зависна. Ова игра је забавна са пријатељима или чак сами. Играм сваки дан обично 2-3 пута, али не препоручујем да одлазим предуго. Ова игра је игра са 5 звездица ако не због чињенице да правите све док вам не понестане материјала. Ако заборавим да се одмах вратим, завршим са стотинама заната који ми нису потребни и недостају ми материјали потребни за друге занате. Али све у свему, игру морате пробати за све који воле да праве ствари .
Цоол игра, али понекад је заиста тешко уништити оштећене блокове
Игра је осредња, механика одлична. Иако вам убија батерију у позадини. Као и механика израде где не можете да креирате одређену количину предмета, па ако бисте нешто направили, побрините се да се вратите ускоро или пољубите своје бакарне шипке збогом
Веома добра и динамична игра
Mech Arena Toiminta nzkk
То је прилично лепа игра, али после месец дана све је кренуло споро и досадило ми је да чекам, за простирке или надоградњу.
Одлична игра, кул концепт, само бих волео да људи знају енглески како треба, формирају добре реченице и слично. Пролазио сам кроз игрице као луди тражећи необрађене дијаманте, и ово се приближило, али превод преузима чар из приче. На крају сам прескочио гомилу, осим оног који се жалио да нико не чита причу, због чега сам се добро насмејао. 😁 Једини други проблем би био са навигацијом. Тешко је померати ствари, као што је померање високих нивоа тамо где су потребни.
Волим ову лепу игру за провођење времена 😀
Дуго сам играо и још увек играм, али када сам почео да виђам рекламе за дееп товн које немају никакве везе са начином на који се игра, био сам веома разочаран. То очекујем од грозних утакмица као што је Товнвилле
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategické ledo
Досадна фарма са паивалл-ом. Имајте на уму да нећете моћи да напредујете дубоко у игри. Без подгревања ово са $
Основна игра у стању мировања која вам не дозвољава да дуго мирујете. Стално вас баца у искачуће прозоре у игри да гледате додатке. Скоро сви најгори делови неактивних игара су у основи главни фокус ове. Уметнички и визуелни дизајн изгледају као да су барем осмишљени. Дакле, не "изгледа" јефтино. Али то је вероватно део трика.
Добра игра, али су ми били потребни месеци да дођем до астероида. Моји огласи су престали да функционишу па сам мислио да ћу сачувати јасне податке, а затим да учитам, покушајм поново. Враћање је извршено након само недељу дана играња.. тлдр: не учитавајте своју игру чувања и очекујте да ће то бити последње чување
Прилично је забавно играти, али када је у питању постизање било чега, морате стално бити на мрежи. Производња ресурса која се успорава 8 пута је веома разочаравајућа. Изгубио сам интересовање након што сам сазнао за то. Поврх тога, исплати се удвостручити офлајн производњу, што вас чак ни не враћа у пуну производњу. Али у сваком случају хвала на забави од 2 или 3 дана.
Није лоше, супер гринди, неколико заиста добрих идеја за побољшање које би га учиниле бољом оценом. Надоградње дроида које користе ретке ресурсе примењују се на све дроиде, графит користи мање угља, цехови добијају бодове или искуство или било шта друго када заврше било који захтев за снабдевање за ствар федерације, или ако не завршите сав повраћај ресурса.
Једноставна игра у коју се лако улази. Али из неког разлога израђени предмети као што је рафинисано уље не настављају да се праве ако је игра искључена. Сада сам пао у неколико дневних задатака због овог проблема, и сада нисам сигуран да ли је игра вредна мог даљег играња.
игра је у реду, али недавно је сажвакала ТОЛИКО ПОДАТАКА. свако појединачно покретање апликације поједе око 10 МБ података - затворите апликацију и поново учитајте - нестало је још 10 МБ података. Прошао сам гигабајт мобилних података за недељу дана. Зашто је за учитавање апликације потребно толико података? шта то ради? ниједна друга мобилна игра не једе податке као ова...
Замрзнуло би се након гледања видео снимка или куповине, а онда ставке нису ту када се поново отворе.
Количина времена потребног за напредак у игри је апсурдна. Што више градите, више чекате. Осим тога, игра и даље има неке критичне грешке у којима нема другог избора осим затварања апликације.
Игра је забавна и волим да правим материјале и да побеђујем шефове
Дацу 5 звијездица посто је једина игрица која нема реклама, али за мој укус је мало сморена.
Ово је једна од оних игара у којима темпо почиње добро, али онда брзо постаје она у којој морате уложити новац за куповину драгуља како не бисте имали дуге периоде чекања. За постављање рударских станица на каснијим нивоима потребно је 36 сати или можете платити драгуље и користити их. Не постоји довољна игра која би гарантовала потрошњу.
Заморан са бубицама. Игра би се срушила и вратила вас неколико нивоа уназад. Највећи проблем је био када сам наишао на древну која се није могла победити без конструисања компјутера. Сакупио сам потребне компоненте, али ми није дало да их направим. Према форумима, ово се често дешавало. Прочитао сам да треба да покушам да деинсталирам и поново инсталирам. Огромна грешка. То ме је вратило на много више нивоа него што сам био спреман да поновим. Туторијал није био сјајан и игра је била чисто понављање.
Невероватна дугорочна игра. Једина лоша ствар у овој игри је што има крај. Надамо се да ће програмер ажурирати
Још једна игра која замењује стварну игру са само чекањем да се ствари заврше. Такође, превише ослањање на огласе за кључне ресурсе. То је више тест стрпљења него игра - попут многих игара које се ослањају на микро ткн/огласе које преплављују тржиште. (Хтео сам рударску игру, али сам уместо тога добио инкременталну. То је у суштини Цлицкер Хероес + црафтинг.)
Ова игра је сјајна. Забавна је, прича је занимљива и забавно је управљати свим својим ресурсима како бисте прикупили довољно новца или залиха за надоградње. Оно што ми се јако не свиђа је то што је за неке од ових надоградњи или мисија потребно АГЕС да се заврше, чак и са потпуно надограђеним станицама. Време је да сачекате 15 дана (без претеривања, само израчунајте) да завршите ЈЕДНУ од мисија да бисте прешли у другу фазу игре (380 канистера хелијума 3). Ажурирање: мисија се дешава двапут, чека се 30 дана!
Зависна игра, али постоје проблеми у развоју. Много места на којима програмер користи текст који као да заборавља да индекси низа почињу од 0 (најаве надоградње рударства, прорачуни оштећења нивоа, итд.). Ако можете да им опростите, игра је одлична. Само схватите да обично морате да надоградите још један ниво од очекиваног да бисте добили повећање штете од 5 нивоа (долази са надоградњом плаћања предмета, а не оним пре тога, као што текст показује).
Молим вас, објасните ми сврху онога што сам назвао бескорисном игром губљења времена... Кликнеш да уништиш и сиђеш, а онда убијеш шефа. Гледате 20 реклама, отварате 20 сефова један по један, стално добијате ресурсе које ионако морате да размењујете да бисте напредовали, надограђујете, спуштате се, почните изнова и изнова... Озбиљно, ако после постане занимљивије, ни не Хоћу да знам. То је само клик игра. Не губите своје драгоцено време као ја.
Прва лига за убијање досаде
Игра је веома заразна, дефинитивно има много нових и интересантних механика, али постаје веома Паи-то-вин што даље. То је зато што су вам потребни ретки предмети (које је тешко добити за бесплатно играње) за напредне зграде, а такође свака зграда или надоградња кошта Кс сати да се заврши (што се може прескочити за драгуље, који се могу купити за прави новац, наравно).
Игра је веома кул и свиђа ми се. Постоји једна велика грешка која се дешава по други пут од инсталирања игре (претпостављам да се појављује само на мом уређају пошто је моји пријатељи немају). Сваки спрат изнад земље је невидљив или провидан. Једина ствар коју могу да видим је шта производим. Ово је велика грешка која ме спречава да дам 5 звездица
Ова игра је одлична, али о драгуљима. Тешко је добити неке. Ја или Ми буквално не можемо да надоградимо друге драгуљима. Можда ће нам требати доста времена и задржати доонг потраге.
Забавно за почетак, али постаје лоше избалансирано искуство оптерећено микротрансакцијама. Угаљ је први ресурс који добијете, али вам је потребно толико тога за напредне компоненте да морате све своје рударе поставити на највиши ниво чак и након откључали сте много дубље области. А онда још увек није довољно. Зграде неопходне за напредак су закључане иза насумичног пада ретких ресурса. Играм недељама и не могу да напредујем. Њихов енглески је такође лош.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategické ledo
Мисрери и бјутифол геим.