Post by teckfuncpledextal on Feb 16, 2022 6:12:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab paljusid primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Mulle see mäng meeldib..aga probleem on selles, et meil pole aega midagi lõigata ega valida, need on 5 või 4 toitu ja kui te võiksite selle parandada ja lasta inimestel vabalt töötada, siis annan parema hinnangu:) ty, kui loeksite see
Nii palju reklaame. See on hea idee, lihtsalt liiga palju reklaame. Aja jooksul läks ka hullemaks, alustas mitte halvast kogusest 1 iga teine roog,. See muutus nii halvaks, et sain 2-3 roa kohta. Ei aitäh.
Lootes rohkem erinevaid tegevusi. Olen kuni 19. päevani täitnud juba 150 tellimust ja tunnen, et see hakkab korduma. Kohaletoimetaja ei paku mulle enam uusi koostisosi ja olen kõik noad lukust lahti võtnud. Hautis taldrikule kallates ka kergelt mahajäänud. Kuid selliseid mänge on raske leida. Lõõgastav, taimerit pole, räägivad jaburad kliendid. Mulle meeldib see. Ootan uuendust!! P.s Loodan tõesti "Grilli" grillivärki juurde Aitäh!
Korduv, kuigi tore mängida, kui sul on igav, KUID ma maksin reklaamide eemaldamise eest, mõeldes, et suudan mängu pideva kokkujooksmise peatada. Kujutage nüüd ette minu üllatust, kui pärast raha kulutamist sain IKKA reklaame, et NEIST KONKREETSELT VABANEDA. Tahtsin toetada mängu, mis minu arvates oli armas, ja säästa end vaevast, et pean reklaamide esitamise ja kingituste saamiseks WiFi sisse ja välja lülitama. 2 tärni, kuna pärast maksmist polnud reklaame, kuid see kestis vaid lühikest aega. Palun parandage see, kui ei, siis tahan oma raha tagasi
Mulle EI meeldi mänge kritiseerida, aga seda tuleb öelda. See mäng on REEAAAAALLLLYYYYY aeglane. Sain selle mängu lootuses, et see on armas ja lõbus, kuid see-eest sain 5-minutilise viivituse. Prooviksin midagi teha ja millegi laadimine võtaks tõesti kaua aega. Tahaksin seda mängu uuesti proovida, palun parandage see.
Tee paljudele reklaamidele. Ühe roa kohta saate umbes 3 reklaami. Olen mänginud nii palju mänge, et vaatan mängu edenemise reklaamidest üsna palju, kuid see mäng viskab need sulle iga kahe sekundi tagant näkku. Lisaks annab see teile juhuslikke koostisosi, mis poleks isegi roa jaoks mõttekad. Mäng võib olla väga sõltuvust tekitav, kui seda teha veidi teisiti.
Reklaamid, kuulutused, kuulutused!!! Kas soovite seda eset saada? Vaadake reklaami. Oh sa ei taha seda eset? Siin on reklaam. Kas olete taseme lõpetanud? Reklaam Võttis hinge? Reklaam Mäng ise on suurepärane, kuid reklaamid rikuvad mängija kogemuse lihtsalt ära.
Mängul pole mõtet, ma põletasin iga hautise panni, ilma et oleks aimugi, kuidas seda parandada... Ja reklaame oli nii palju ja suvalistes kohtades, et see mõjutas tõsiselt minu naudingut.... Vähemalt 2 korda roa kohta ja Mul ei ole selleks energiat... Ja siis pead sa lisareklaame vaatama, et enamus asju mängu saada. Ma ei nautinud seda, ei mängi enam.
See on kõige lahedam mäng, mida ma eales mänginud ma armastan seda mängu väga, me saame teha erinevaid toite ja seal pole reklaame ning me saame ka kätt ja nuga vahetada. thia mäng on nii lahe
see on rohkem reklaam kui mäng. Teete ühe asja, siis ilmub reklaam. Ma saan aru, et saate reklaamide paigutuse eest tasulist tulu ja ma ei pane ühe või kahe vastu, kuid see takistab mängu täielikult.
See mäng on PARIM. Ma armastan seda!!!
See on lõbus mäng, kuid iga kord, kui teenindate klienti, ilmub reklaam ja pärast kliendi teenindamist ilmub uus reklaam. Ma arvan, et reklaame on liiga palju, kuid peale selle on see suurepärane mäng.
See mäng on hämmastav! Ainult 1 probleem. Reklaamid. Aga kui saate selle eemaldada, kuni tase on lõppenud, olen ma väga ÕNNELIK!!
Ma ei saa jätta korralikku arvustust selle kohta, milline mäng oli, mul pole õrna aimugi, milline oli mängukogemus, sest sain 4 reklaami, vähemalt 5 „boonusreklaami” viipa ja vahelejätmatu viipa „Jäta arvustus”. esimesed 5 mänguminutit. Nii et siin jätan teile ülevaate.
Mäng on korras. Reklaamid on välditavad, kuna WiFi välja lülitamine muudab mängu täiuslikuks maanteel. Tunni aja pärast muutub see igavaks, sest see on väga korduv ja pole palju teha.
Äge mäng
Hill Climb Racing 2 Curse de mașini wbyq
Ma annaksin sellele rakendusele 5 tärni, kui reklaame poleks nii palju. Üldine idee, kas mäng ja mäng ise on väga lõbusad, kuid TASEME KOHTA on 2-3 reklaami. Ma saan aru, et raha teenimiseks on vaja reklaame, aga tõsiselt, rahune maha.
Lõbus mäng, kuid kuritarvitab reklaame, ma saan palju reklaame isegi mängu ajal ja kogu mängu ajal on tunne, et pean millegi tegemiseks reklaami vaatama. Auhinnamees annab teile alati raha lihtsalt selleks, et panna teid kellareklaami lööma ja anda neile raha auhinna eest, mida te ilma reklaame vaatamata kunagi ei saa. Samuti meelitab see teid avama kingitusi, millel on väikeses peenkirjas kirjas "vaata kuulutust". Mulle tundub, et arendajad mängivad minuga mõttemänge, et panna mind reklaame vaatama.
See kogemus oli 🚫 Ma ei jõudnud isegi mängu mängida, sest see oli reklaam ja siis pärast seda läks blaksceen, mis oli ükskõik, aga ma andsin 1 ⭐, sest mul on kahju inimeste pärast, kes selle mängu lõid ja kuna ma tahtsin olla suuremeelne, et inimesed mind ei vihkaks ja ma tahan ka mainida, et miks teha 🎮 huvitav välja 🤔 ja lõpuks olla pettunud selles, mida nad tegelikult said, sest see ütles mulle, et ma olin põnevil, kuid siis nagu ma ütlesin reklaamid tuli üles ja rikkus i
The Cook - 3D Cooking Game கேஷுவல் mzac
Mäng on lõbus, kuid natuke liiga elementaarne. Seda on liiga lihtne omandada ja ma vihkan seda, kuidas toidud on piiratud. Palun tehke nii, et saaksite rohkem toitu. Ka toitude valikud on piiratud, teha saab ainult pirukaid, smuutisid, salatit, kababi, hautist. Seda on rohkem ja pidevad reklaamid on tüütud
Kui ma seda mängu mängin ja see on pärast 2 või 1 taset, toob see lihtsalt reklaami iga kord, kui seda mängin. Minu arvates pole see kahjuks enam lõbus ja jookseb kokku, kui pärast 1 lvl. Nii et palun tehke mängus mitte palju reklaame ja värskendage seda, aitäh 💕
Lõbus mäng, kuid suur hulk reklaame muudab selle peaaegu mängimatuks. Teenitud preemiate saamiseks peate reklaami vaatama ja see paneb teid ootama pärast iga tegevust, kui te reklaami vaadata ei soovi. See muudab mängu valusalt aeglaseks ja ma olen pidanud desinstallima. Ma saan aru, et vajadus reklaamitulu järele on tõeline, kuid olete reklaamide mahu tõttu rikkunud väga hea mängu.
reklaamid reklaamid reklaamid kes soovib reklaame osta?... noh, see mäng teeb seda kindlasti. Soovitan kindlasti seda mängu mitte hankida. See on teie aja raiskamine ja mäng on igav. Olen 9-aastane, nii et annan lastele päris hea JA MITTE võltsitud arvustuse, kuna olen laps ja lapsed mängivad mängu. Kui olete laps või lapsevanem, ei saa mängu kätte!!!!, välja arvatud juhul, kui soovite mängida reklaamide mängu.
see on hea mäng, mida on lihtne juhtida, kuigi mõne aja pärast on see üsna igav, sa kordad sama asja ikka ja jälle. ka reklaame on liiga palju
Mulle väga meeldis see mäng! Toidu lõikamine oli rahuldustpakkuv ja parim osa oli meelega kohutavat toitu valmistada, nagu mu lemmik kõrbenud lihapirukas. Kui see nii on, siis miks jätta 1 tärn? Reklaamid, mis teid millegi keskel katkestasid, olid tüütud, kuid talutavad. See, mis sellest 1-tärni mängust tegi, oli see loll tõrge. Seal on see mees, kes toob kolm kasti, ühes on nuga. Ostsin noa enne, kui kast selle tõi. Nüüd iga kord, kui ta kasti toob, läheb see tõrkele. Tagasi nuppu pole.
Ma maksin reklaamide eemaldamise eest. Loll mina. Tead, mis ma sain? Reklaamid. Jah, see eemaldas mõnelt asjalt reklaamid, kuid enamiku asjade avamiseks on siiski vaja reklaami. Nii kahju, see mäng on tõesti armas, kuid reklaamidest täiesti sandistatud. Miks? Sõna kui päev; reklaamid.
Mäng ise on lõbus, kuid liiga palju reklaame. Isegi kui jätan vahele üksused, mille saamiseks te reklaame vaatate, kuvatakse mulle pidevalt nii palju reklaame, mis ilmuvad otse toiduvalmistamise ajal. See muudab mängu peaaegu mängimatuks
Mäng ise on tore, kuid mitte hea, sest kui saate rohkem koostisosi ja retsepte, viskab mäng teile juhuslikke koostisosi ja te ei saa teha ainult puuviljapirukat ega ainult köögiviljasalatit ning see sunnib täiuslikku serveerimist ebaõnnestuma. saate segada koostisosi, mida mäng ise ypu-le ütleb, et neid ei oleks tohtinud segada.
See on lõbus mäng, kuid seal on liiga palju reklaame. Redigeerimine: iga toimingu jaoks on 30-sekundiline reklaam, millest enamikku ei saa vahele jätta. See pole isegi tasemete vahel, vaid reklaam reklaami järel.
Väga tore mäng! See on tegelikult kaasahaarav ja tänu mõnele uuendusele tunnete, et teete edusamme. Kuid on mõned probleemid. Esiteks olen kohanud kliente, kes küsivad kombinatsiooni, nagu pirnid ja sibulad, kuid siis, kui ma seda neile serveerin, kurdavad nad halva kombinatsiooni üle. Nagu nad küsisid seda? Teine asi on see, kui kliendid küsivad koostisainet, mida mul sõna otseses mõttes pole. Ma näen reklaamide kohta muid arvustusi, kuid mul pole neid probleeme, kuna mul on Adblock.
Olen olnud kaks nädalat järjest kinni samas "klientide" ja "toidukordade" ringis! Iga päev ei ole samad inimesed ja täpselt sama söök ikka ja jälle poodi sattunud!!! Ja siis kui ma auhinnani jõuan, siis see ei anna mulle seda ja siis algab inimeste ring uuesti. Väga pettumus!!!Mulle meeldis see mäng, aga nüüd tahan lihtsalt desinstallida. Parandage palun.
See on tõesti lahe, ma naudin seda väga. Igas vanuses tõeliselt lõbus peaksite seda proovima. Ma armastan graafikat! Ainus probleem on see, et reklaamid on omamoodi tüütud. Aga muidu mulle meeldib see!!!
See mäng on nii sõltuvust tekitav! Mu käed otsivad kogu aeg midagi teha, klõpsab äppi ja teen süüa või jooke, õpin ka ise süüa tegema ja jooke tegema. Peaksite selle mängu alla laadima, see on väga sõltuvust tekitav! Kuid üks probleem on see, et reklaame on liiga palju, kuid hea, et see on võrguühenduseta, nii et saan mängimise ajal lihtsalt WiFi välja lülitada. See mäng on väga lõbus ja nauditav koos pere, sõbraga jne. Kui näete minu kommentaari, laadige see rakendus alla, et seda kasutada, kui teil on igav või kui soovite õppida .
See mäng on tõesti lõbus! Seal on palju, millega süüa teha ja see meeldib mulle. Ma mõtlen, et ma armastan seda. Aga kui mõni klient soovib jäätist tellida, siis mul ei tekkinud tunnet, et hakkan jäätist tegema, sest paned lihtsalt lisandid ja siis keerad koos koorega rulli. See ei tunne, et ma jäätist teeks. Peaks panema nagu jäätisemasin vms. Ma armastan seda, aga ma lihtsalt tahan, et sa selle parandaksid. Tänud
See mäng on TÄIS vigu ja sellel pole isegi mõtet. Esimene klient küsib salatit (väike ikoon näitab salatit ja tomatit), kuid ainuke asi, mis teil on, on puuviljad. Sul pole retsepti ega midagi, lihtsalt haara mida iganes, tükelda jubedalt, pane peale bbq-kastet ja pipraterad (banaanidest ja maasikatest 🤮) ja saad kliendilt 5 tärni. Samuti tuli mängu kolm korda uuesti laadida, et see tööle saada. Kohutav esimene kogemus selle mänguga. See oli kohutav ja tekitas peavalu.
The Cook - 3D Cooking Game عمومی smvi
Teate, et kui kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängu enda mängimisele, on probleem. Kui see kõrvale jätta, siis see, mis seal on, on mõnevõrra nauditav.
See on väga lõbus mäng, kuid oleks lõbus, kui saaksite valida, mida teha. See mäng on äge, kui sulle meeldib, kui sulle öeldakse, mida süüa teha. Ma arvan, et see on lõbus, kuid see võib inimeseti erineda.