Post by elfaumindskelan on Feb 20, 2022 4:50:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Super plaća za pobjedu, ali pristojne kontrole i igranje. Zarađujete novčiće nakon svake bitke i od sanduka, ali sve košta TOLIKO. Cijena aviona skače s 4.000 na 40.000 ili 2.000 zlata. Ima još puno posla prije nego što mu dam više od 3 zvjezdice
Bilo bi lijepo da možete birati na koji avion želite pristati, nevjerojatno je bijesno imati avion ispred sebe, ali ne možete se zaključati, ili se zaključava na pogrešan avion. Osim toga, to je jako lijepa igra
Provjerio sam postavke...nema obrnute y-osi.... volio bih vidjeti da je opcija kontrole za promjenu dolje gore, gore je dolje... Nema opcije za to.... "profesionalac "kontrole to ne mijenjaju.
BIG BANG Evolution Arcade yfez
Igra ima lijepe kontrole i dobar osjećaj. Igri je potrebno više ravnina raspoređenih kroz igru kako bi se dali poticaji za nastavak igre.
Potrošio sam novac na ovu igru. Puno je hakera koji imaju neograničeno HP ili streljivo, mod aplikacije u izobilju na mreži + PvP borbeni sustav ne pravi razliku između generacija aviona, na primjer kako će mig 19 farmer biti ekvivalent f22 rasvjeti, a vi ćete ipak smatraju da su ovi avioni u suprotnosti s igračima Farmersa, Miragea 3s i borbenih zrakoplova Voodos.. vrlo nepravedno.
Sviđa mi se igra, ali otežava je kada stalno zaostajete. Dobre kontrole, ali bugovi su tu i čekaju novo ažuriranje. Ažuriranje! Problem je riješen nakon vašeg prijedloga i ažuriranja. Hvala što ste se obratili i pomogli u rješavanju mog problema. Sviđa vam se ažuriranje igre #2! Nakon ažuriranja, igra se počela rušiti nakon što sam kupio u igrici i od tada više nije u redu. Već sam ga deinstalirao 5 puta dok ga nisam u potpunosti uklonio.
Do sada, stvarno volim ovu igru. Ali dragi programeri, možete li dodati još aviona kao što su mig-31, Su-30, Mig-23, Grippen, Rafale, Typhoon, Viggen, F-2, F-15, Su-47, F-16, F- 4E, F-5, AV8B, Yak-38, Yak-130? Volio bih isprobati ove zrakoplove zbog njihovih performansi i sposobnosti!
Igra je pristojna. Kontrole, avioni, itd. Potrebno je više karata. Također super pohlepna trgovina. Vrlo mljeveno od početka. Prvi novi avion na lvl 5 je 40k. Koštao je oko .99 za otprilike 100 u valuti igre?! U igri nagrade su također šala. Prvo morate zakačiti svoju bazu igrača, a zatim postati pohlepan kada dođu do kasnijih razina lol. Ipak će s vremena na vrijeme provjeriti. Igra je barem zabavna EDIT: već dodajte nove načine. Vaše lažno obećanje pomalo stari u ovom trenutku. Doslovno se ništa nije promijenilo u 3 mjeseca.
Općenito, apsolutno fantastična igra, nevjerojatna grafika i dobra kontrola, ali dvije stvari bih preporučio: igra izvan mreže i mogućnost da dobijete više novca nakon mečeva, jer je to prilično mali iznos koji dobivate. Ali osim toga, volim ovu igru i toplo bih je preporučio!
Postoji problem s ovom igrom, ne mogu je otvoriti, zaglavila je na ekranu za učitavanje i kaže da nema veze
空戰 - 現代戰爭 飛行遊戲 動作 vov
Ovo bi mogla biti sjajna igra. Igra je zabavna i mlaznice/utovar se mogu nadograditi. Prilično dobro dizajnirane karte sa slikovitim bojištima. Cijela igra je multiplayer, što je puno akcije, ali ova igra je dovoljno dobra da vas tjera da žudite za kampanjom i pričom u kojoj birate i kupujete svoj arsenal i idete na misije. Malo je teško dobiti bolje avione i materijal bez dolara (nadam se da će to uskoro revidirati), ali općenito bih preporučio da isprobate ovu igru.
Dodaj opciju kontrolera koju mogu igrati samo pomoću miša na chromebooku.
Igra je stvarno zabavna i volio bih joj dati 5 zvjezdica, ali ima nekih problema. 1. Neće mi dati postignuća poput ubijanja raketom ili puškom. 2. Sustav ciljanja će se zakačiti na pogrešne stvari. 3. Kada ispalite projektile, a zatim umrete, projektili nikada nisu pogodili. 4. Igra bi bila puno zabavnija kada biste mogli komunicirati s drugim igračima.
Molimo dodajte podršku gamepadima... Sviđa mi se igra, ali bez podrške za gamepad ne mogu dati više zvjezdica.
Vrlo zarazna igra zrakoplova. Definitivno će vas zabavljati satima. Savjetovao bih da se pridružite tijekom događaja kako biste pomogli u dobivanju zrakoplova s višim ocjenama kako biste bili konkurentniji. Jedini problem koji imam je da vas tutorial ne uči kako biti napredni pilot
Prokleta stvar se ni ne učitava. Pokušao sam zatvoriti i ponovno otvoriti aplikaciju. Pokušao sam deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. I još uvijek ne mogu dobiti tvoju prokletu igru po prvi put. Definitivno gotovo s ovom aplikacijom.
Sky Combat: Aerei da Guerra Azione plsd
Ovo je bila mala igra na koju sam naišao i drago mi je što sam je instalirao, stvarno je zabavna i vrlo glatka za upravljanje, ali nije bez nedostataka. Prva mana je to što su neke kupnje u aplikaciji prividno skupe. Drugo je što je igra jako mala, nema puno posla. Ali osim ovih, sretan sam što vidim kako se ova igra razvija, vjerujte mi, Devs igre imate nešto dobro u rukama.
Vrlo visoka realistična igra s pay2win značajkom. Nažalost s velikim potencijalom
tako loše zašto se prikazuje da se ne može povezati čak ni fb yt radi dobro pa zašto postoji problem s internetom
Pristojna igra, ali opcija invertne osi nagiba ne radi ništa što VRLO otežava manevriranje ako imate iskustva s funkcioniranjem letenja. Nadamo se da će se to popraviti i da ćemo uskoro dobiti još dobar sadržaj. Osim toga, to je još jedan reskin žanra trošiti sulude količine novca ili biti farmed od kojeg sam nevjerojatno umoran. *Ažuriranje* Shvatio sam da je problem s invertiranom osi nagiba zbog toga što je nisam mogao promijeniti jer je izvan zaslona. Galaxy tablet.
Dosadno, nedostatak kontrola, reklama i ista stara plaća za igranje b.s-a koja zatrpava trgovinu aplikacijama.
*** Sveukupno gledano, fly&shoot sa 3 zvjezdice na zemlji, ali se brzo učitava. - fizika igre je unutar očekivanih kriterija. = super. +5 - prihvatljive nagrade za potrage i utrošeno vrijeme = +1 - područja za mriještenje otežavaju kampiranje za mriještenje = dobro. -1 - nagrade za pobjedu u rundi ispod očekivanja = -1 - granica pobjedničkog rezultata je ispod prosječne = -1
To je jako dobra igra, ali sam imao problema s kupnjom na igrici. Do sada sam kupio 3 ponude i nijedna nagrada nije dodijeljena nakon uplate. Nadam se da ćemo ovo riješiti jer uživam u igri i da budem iskren, to je jedini problem koji sam imao
U redu je. Potrebne su vam misije kao u nfs-u bez ograničenja, gdje imate priliku natjecati se u misijama za osvajanje aviona koje želite, kao što su Tomcat ili Raptor itd... inače brušenje traje godinama
Yikes Razlog 1: Ne vidim nevjerojatnu 3D grafiku. Razlog 2: Ne vidim realne kontrole. Razlog 3: Borbena mehanika nije ono što bih očekivao od igre ratnih zrakoplova, a igrao sam dosta igara o avionima.
Toliko je zabavno da samo želim da u njemu postoje eskadrile ili klanovi i da imate opciju glasovnog razgovora gdje se možete oglasiti sa svojim suigračima ili prijateljima ili eskadrilom i želim da postoji i globalni chat gdje možete sklapati prijatelje ili regrutirati jer sqiadron nad cijelom ovom igrom je zabavna.
Dobra igra. Mislim da je gotovine koju dobivamo nakon utakmice manje. Nadam se da će programer nastaviti poboljšavati grafiku ako zarađuje više od ove igre👍👍
Bok, imam pitanje, zašto neki ljudi u Iranu ne mogu ući u igru?! Iranci ne mogu ući u igru s wifijem! Popravite to molim vas 😃
Igra je ok, sviđa mi se, ali ono što mi se ne sviđa je to što se previše smrzava i stalno me izbacuje iz igre ne dopušta mi da igram i. To je katastrofa iako je dobra igra.
Kao i kontrole. Sviđa mi se grafika. Ne vjerujem da se pokvariš u fizici i statistici. Eksp: (bez projektila) lovac ganja skretanje za redom u f104? Nos gore rep s automatskim topovima. Opet i opet iznova. Sugerira da je hawker jednaku brzinu. Sama upravljivost ne nadoknađuje skoro 400 km razlike u brzini. Oh. Vaše poklon kutije NIJE primljena sreća!
Dobra igra, ali kada pokušam otvoriti igru, piše "ne mogu se povezati, provjeri internetsku vezu" moj internet je dobar. molim pomoć
Sjajna igra za ubijanje vremena i izbacivanje protivnika s neba što je uvijek zabavno. Malo više plaćam za igranje nego što mi se sviđa, možda dam još nekoliko bodova za nadogradnju za normalno igranje. Možete li dodati sobu za razgovor kako bismo mogli odbaciti razgovor naših protivnika? To bi ga učinilo malo osobnijim i uzbudljivijim.
Zrakoplovi nisu uvijek mogli biti oboreni, čak i nakon što su im izvađene sve mekane točke (puške). Ovo je problem u 5v5, gdje je to primarni cilj tima. Inače super igra.
Sviđa mi se ova igra. Tražio sam igru poput ove još otkako je War Wings otišao. Ovo je odlična igra. Avione je teško nabaviti jer su novac i nagrade tako mali. Ali kao što sam pročitao u ostalim komentarima igra je upravo izašla ovdje u nadi da će se to promijeniti. Ono što primjećujem kod igranja igara ovdje je da nagrade moraju biti više kako biste igrali više. Kao igranje igre 40% do nagrada 60%. Karte su odlične (volim gradsku). Kontrole su 4,5 od 5. Grafika 5/5
Sjajna igra i sjajna grafika. Dao bih 5 startova, ali cijena za kupnju zlata i oružja je ludo visoka, pomislili biste do sada da bi bili pametni i smanjili da ljudi troše.
Imao Potencijal. izvrstan početak, ali nakon nekoliko igara samo se pretvara u hvatanje novca punog oglasa. Nagrade u osnovi ne postoje u usporedbi s cijenom dobivanja aviona razine 10... trebalo bi mi 50 savršenih igara za prvo mjesto da si to priuštim, a do tada bih već bio na razini 20. Igrao bih više ako bi nije me bombardirao oglasima za kupnju SKUPIH dijelova za avione. TLDR: dobar početak, loša izvedba, male ili nikakve nagrade, stalne i skupe reklame za PAY TO WIN.
Ova igra je nevjerojatna, nisam profesionalni ocjenjivač igara, ali ovo je vrhunska mobilna igra. Zabavan je, svjež i izgleda nevjerojatno. volim ovu igru
Molim vas neka projektili idu uz svaki zrakoplov, upravo sam potrošio svako zlato koje imam da nabavim projektile za početni zrakoplov i nisam znao da ga ne možete opremiti na drugim zrakoplovima, popravite ili dodajte jer sam upravo potrošio puno zlata na njega i moja je igra toliko zaostajala u igrici da me je natjeralo da se odjavim s google play računa na kojem igram, što me uplašilo jer sam mislio da ću početi ispočetka
Sky Combat: War Planes Online ஆக்ஷன் bqrs
Dobra igra, ali imam stalne probleme kao što su dnevna i tjedna stranica zadataka je prazna, PUNO očitih hakera igra, čak je i nešto mojeg zlata nestalo. Nadamo se da će uskoro ažuriranje popraviti neke greške
Nešto je moralo zamijeniti ratne avione. Pa ovo će uspjeti! Izvrsna grafika i igra!
Potrebne su tablice rezultata. Vidimo kako nam ide u odnosu na druge igrače. Sustav za chat bi bio sjajan. Potrebna je verzija za izazivanje drugih u borbi jedan na jedan. Mora biti u mogućnosti pronaći igrače po korisničkom imenu. E
Igra je stvarno dobra. grafika i kontrole su sjajne, ali u sljedećem ažuriranju dodajte prikaz kokpita. Molim te..🙏🙏.
Prije preuzimanja ove igre i dok pregledavate potrebna dopuštenja, ništa ne ukazuje na pristup osobnim fotografijama, medijima i datotekama. Ali nakon preuzimanja oko 400Mb početak igre podliježe pristupu osobnim podacima na vašem uređaju ..... To uopće nije pošteno
Ova igra je samo izgubila neto i grafiku i dizajn, itd loše ili kontroleri jako loši. Da li ste (s mora) druge igre bolje od ove igre i zato predlažem u programera igre, dizajnera jako lošu grafiku pa ne mogu igrati ovo igra i dati samo jednu zvjezdicu. Ali nadam se da je jednog dana ovaj programer igre napravio bolju igru, ali ovaj put vrlo lošu igru. Znate li da netko misli na ovu igru kako se svi mlaznjaci kreću brzo, ali igrač je vrlo spor.
Sky Combat: War Planes Online پرتحرک rvbj
Gotovo 9 mjeseci i samo 4 ažuriranja. Nema promjene razine, nosač zrakoplova daje posljednjem igraču koji ga pogodi, a ne igraču koji pogodi prva 4 pištolja (to nema smisla). 1 zvjezdica i tako će ostati dok programeri ne učine nešto zanimljivije s igrom.
Opaca
Ako imate hrabrosti da ovo bude igra poput ratnih krila, onda nije kasno.. ako trebate kupiti ovu zemlju ili prostor da ovu igru učinite kao ratna krila, onda to učinite
Sviđa mi se igra i koliko je truda uloženo u nju, ali postaje mnogo teško kada vaša razina dosegne 20, a zarada novca i zlata je ključna!? Imajte barem drugu vrstu utakmice u kojoj igrač može uživati i zaraditi spore, ali lake nagrade i iskustvo. Hvala vam.
Da mogu dati 3 i ½, volio bih da je igra dobra, ali ima puno problema koji se javljaju kao što su baklje koje ne rade i radar se nasumično isključuje, a ako želite super realističnu igru, to nije to, pristojno realno, ali brzine i način na koji baklje rade nisu ispravne kao i brzina projektila, ali ako imate puno vremena za ubijanje i želite napraviti mobilnu igru, ovo je definitivno pravi način ako volite zrakoplovstvo
Ovu igru igram od, vjerujem, nedugo nakon što je objavljena. Sviđa mi se. Postoji jedna stvar za koju bih želio da je drugačija. Eto koliko su skupi avioni i dobro oružje. Ili morate puno igrati i skupljati nagrade za kupnju aviona i oružja s valutom igre ili ćete potrošiti puno pravog novca, čak i na prodaju. Što, prodaja je još jedna stvar koju cijenim, jer je koristim za kupnju valute za igru. Ali visoke cijene su moja jedina zamjerka. Uživam u igri!