Post by elfaumindskelan on Feb 20, 2022 5:05:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Archery Battle 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Archery Battle 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ Archery Battle 3D 2022 version ▞▞▞
برای برنده شدن بپردازید، بدون حریف واقعی، وقتی برنده میشوید، رباتها را در بازی قرار میدهند و تمام طلاهای شما را میدزدند، حتی زمانی که به هر 10 شوت میزنید، آنها برنده میشوند، مثل اینکه نزدیکتر به مرکز ضربه بخورند تا اینکه منظورتان این باشد که در مورد این بازی چه کسی را مسخره میکنید. اگر بتوانم 0 ستاره بدهم این کار را انجام خواهم داد.
علیه
اون
بازی خیلی خوب خوب اگه قشنگ یاد بگیری
خوبه. من به دنبال چالش بودم اما فکر می کنم کسانی که با آنها جنگیدم فقط ربات هستند. آسان کردن بازی نیز باعث کسل کننده شدن بازی شد.
در ارتباط ماندن کار سختی دارد
هدف بعد میگیر🤨🤨🤨🤨
بازی اوکی است!_ اما خیلی خوب نیست
تازه شروع به نواختن کردم، اما کمان خیلی حساس است. در حال تلاش برای رفع مشکل در هدف و شما در سراسر صفحه در حال حرکت هستید. لطفا رفع کنید
عشق
گیم پلی بسیار زیبا... و سطوح بعد از مدتی سخت می شوند... که بازی را چالش برانگیزتر نگه می دارد
این بازی osm بسیار سخت است
عاشق این بازی بسیار اعتیاد آور است! تنها مشکل من این است که گاهی اوقات در نوبت رقبای من یخ می زند اما به دلایلی عجیب هم باعث می شود یک نوبت را از دست بدهم!😡 خیلی بی انصافی! اما به غیر از این یک موضوع، یک بازی جالب است! امتحانش کن!👍🏽
خوب
یخ در بدترین زمان عجیب و غریب، بازی های زیادی را به خاطر آن از دست داد... و نه، در پایان من نیست!!!!!!
خاااحخلتحخخحناکنخعلنحهلوتفییدتن 7 عوکگححخهوکتخهلدوکتهبدت 88 الوحهلخ 6357635775 عاتداالاالااانننخلاتتکنجخاگج 7 اتج 98 حتتتکک حخحنت در این روز را با این همه سال پیش که در آن شالله سال تحصیلی خوب و خوش و مادران در مورد نظر خود را به عنوان یک بشن شماره تلفن هنوز در مورد آن صحبت کنیم برای من که خیلی خوب ریاضی صفحه نمایش لمسی و مادران عزیزان فرزندانمان و خوشی ها را می بینید سلام صبح آدینه بوک به حق این بازی این بازی در شهر
یک بازی کاملا لذت بخش من زیاد اهل گیمر گوشی نیستم و اخیراً خیلی چیزها نظرم را جلب نمی کند. از آنجایی که سابقه تیراندازی با کمان داشتم، باید آن را بررسی می کردم. تا اینجا بسیار سرگرم کننده است. تبلیغات وحشتناک نیستند که یک مزیت بزرگ است! بازیکنان بی ادب نیستند واقعا نمی توان آن را شکست داد.
بازی خوب، اعتیاد آور حالت Aena و ساحل doodle دائماً خراب می شود و نمی تواند بازی کند
Archery Battle 3D Αθλήματα ziu
بازی خوبی است، من آن را دوست دارم. اما مخالفان اغلب آشکارا هوش مصنوعی هستند و نتایج اغلب دستکاری می شوند. شات یکسان را بسازید و نتایج می تواند در واقع بسیار متفاوت باشد. به نظر میرسد که بازی به شما اجازه میدهد چند برنده شوید و سپس تعدادی را از دست بدهید تا برندههایتان کم شود. احتمالاً برای تشویق شما به خرید اقلام. حتی خیلی ظریف هم نیست
باد خوب جواب نمیده....
من این بازی را دوست دارم اما فلش هایی را که باید با الماس بخریم و الماس بیشتری دریافت نمی کنیم
این دقیقا همان چیزی است که من به آن امیدوار بودم. می تواند گاهی اوقات آسان شود اما تا اینجا سرگرم کننده است. اگر از طرفداران آن بازی باشید، دقیقاً مانند درگیری گلف است.
بازی خوبی حرف نداره ولی یکی ازین مرحله ها چندبار تکرار میشه بخاطر همین چهار ستاره دادم
خیلی تخمی نصب نکنید
هوم دقیقا چیدمان گلف کلش. مانند یک دستگاه اسلات رفتار کنید. اجازه دهید برنده شوید و سپس آن را بردارید و فقط چیزهای رایگانی را که نمی خواهید ارتقا دهید. بله مثل گلف کلش. دقیقا همینطوره
خیلی خوب و هیجان انگیز است، اما تنها چیزی که از آن متنفرم این است که به سمت هدف شلیک می کنید اما باز آن را به جای دیگری پرتاب می کند.
😱😱😱😱😱😱
خیلی دوستش داشته باش کنترل ها عجیب و غریب هستند و جابجایی آنها کمی سخت است، اما در کل من آن را دوست دارم.
ممنون از سازنده ی بازی خیلی عالی است
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulasyon kydj
بازی عالی، فوراً به دیوار پرداخت ضربه بزنید. در طی 15 بازی، کمان من قادر به مقابله با باد و فاصله نبود، در کمتر از صد جام از شکست ناپذیر به بدون برد تبدیل شد. /حذف نصب کنید
همیشه در وسط بازی خاموش می شود و از شما امتیاز می گیرد.
لنگ. در ابتدا سرگرم کننده بود اما هزینه ارتقاء هر چیزی بیشتر از زمانی است که من برای آن وقت بگذارم. کارت های ارتقاء برای هر وسیله ای که ارزش هر چیزی را داشته باشد کمیاب هستند یا وجود ندارند. اگر به اندازه کافی خوش شانس باشید و کارت های مورد نظر خود را به دست آورید، ارتقاء هر چیزی به زمان و پول بازی نیاز دارد. من آنقدر اهل تمرین هدف مجازی نیستم تا به این بازی ادامه دهم. من اساساً این بازی را فقط در حالی که روی کرپر نشسته ام برای گذراندن وقت بازی می کنم. این تقریباً تمام ارزشش است