Post by elfaumindskelan on Feb 20, 2022 5:08:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Link Animal ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Link Animal IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Link Animal 2022 version ▞▞▞
Dobra igra. Ne moreš ga odložiti,
Pošteno ne maram znova zagnati ravni.
Obožujem to igro. To je izziv in me spodbuja, da se trudim biti vedno boljši. Poleg tega je popolna odvisnost. Zdaj, ko sem prišel na višje nivoje, je zelo razočaranje, ker ko izgubiš, moraš začeti znova na ravni 1. Danes sem prišel do stopnje 11 in se moral vrniti na sam začetek, ki je raven ena. Želim si, da bi nekdo to spremenil, ker sem zaradi tega želel obupati in nikoli ne igrati It Again.
Všeč mi je ta igra, vendar je žalostno, da morate začeti znova od stopnje 1, če vam ne uspe. Lahko ga spremenijo tako, da se vrnete na zadnjo stopnjo, ki ste jo opravili.
Je ime te igre Onet Connect ali Link Živali? So dodali znake, ki niso povezane z živalmi. Dodali smo več načinov, da bi denar off nas. Še niso poskusili brez povezave igranje. Stava ne more storiti več. Posodobitev prišel sredi igre. Zelo zmedeno. je bolje kot "klasični" všeč. Razpravljamo, ali bo ali ne izbrisati.
To je odlična igra, s katero boste zaposleni in vam ne bo dolgčas. To je izziv, ko se raven dvigne. Edina moteča in moteča je vrnitev na raven 1. Višja raven 40 postane bolj zahtevna in zabavna. Težko je resnično uživati, ko izgubiš, potem pa se vrneš na raven 1.
Igra, ki povzroča odvisnost.
Zanimiva igra ... mi je všeč ta igra .... ampak ... ko se igra, če ne za dokončanje ravni ne morete poskusite znova enako raven .. moraš iti od začetka ..... to stvar samo me draži ..
Igra je bila sprva zelo dobra, vendar me je vrnila na raven 1, ko sem na 25
Prepočasen za namestitev
Srečna igra
Odlična igra, vendar ni treba vsakič začeti pri levrl ena.
Vlinder Story: Dress up games নৈমিত্তিক zgg
Zanimivo
Slabo, všeč mi je ta igra, a če ne uspeš na nivoju, te vrne nazaj na raven 1. Ko prideš do stopnje 34 in ne uspem, se ne bom več vrnil skozi vse. Ne bom več igral.
Bom odstraniti to igro v zelo bližnji prihodnosti. Igranje za 45 sekund, nato pa bi morali gledati 2 minuti oglasov ni moja ideja zabave
Link Animal Puzzle zzz
Najboljše je
Link Animal Hjernegymnastik ors
Podobno kot Mahjong, saj gre za igro parov. Zelo zavzeto in nekoliko zasvoji. Všeč mi je 😁
Ko končam igro, bo spet prišla na raven 1
Težko
Užival sem v igranju. Začenja prihajati tja, kamor želijo, da porabim denar, in to bom storil le v omejenih okoliščinah.
igra se po dodajanju ne bo obnovila. vsakič, ko se prikaže oglas, moram začeti s prve stopnje. izguba časa.
Zakaj ste spremenili to igro? Všeč mi je bilo in zdaj je popolnoma zanič! Vam je uspelo tam, kjer morate začeti znova, in ne shranite prejšnje igre? zakaj? In moram uporabiti gotovino, česar nikoli ne bom storil z igro, ki prinaša veliko denarja za oglase, ki smo jih prisiljeni nenehno gledati! Če se ne vrne, ga odstranim! Sovražim to! To je bila moja najljubša igra do zdaj! 😭 Oh in ali kdaj odgovorite na katero od teh mnenj? nisem videl nobenega? Slaba družba!Uživali to za nekaj mesecev, vendar je v zadnjem tednu dobil do točke (nivo 136 in 157), kjer sem potreboval srce, da še naprej in poskušala kupiti srca deset krat, da bodo z zavrnitvijo plačila. Tudi poskusil 2 drugih kartic. Napaka je bila na njihovi strani becuz sem kupil na drugem mestu dvakrat prepričati. Poskusili z njimi stik in ni odgovora !!!! Ne izgubljajte časa bratranec bo trajalo NAZAJ na ravni enega vsakič. Odstranjevanje. IZGUBA ČASA.
Slaba posodobitev
Igra mi zmrzne, ko postajam višje na nivojih, to je že tretjič, verjetno bom našel drugo igro.
Rrt 13
Prva in druga in tretja igre so tako kul in tako luštne, druge igre so včasih težke, ampak tako kul in tako srčkane
Zelo zanimivo
to mi je všeč
Slabo
Všeč mi je igra, premalo časa, tudi če misliš, da delaš dobro, se črke ne obračajo in čas je potekel
Link Animal Puzles sle
Ima ljubko grafiko. Višje ko greste, bolj zahtevno je. Dobro opravljeno
Dolgočasen
Uživam v igri, vendar mora biti po vsaki stopnji somd oznaka. Igra se ne sme vsakič začeti na ravni 1
Ne morem igrati
Zmrzovanje ves čas
Zelo lepa igra za prosti čas, prav tako vam pomaga, da se osredotočite na predmet n tudi izboljša, da pomaga pri hitrejšem odločanju
Zelo lepa igra. Prišel sem do stopnje 41, vendar me je zaradi nenehnega premikanja zaslona preveč zavrtelo. Odstranjevanje ...
Sem užival v igri, Link živali. Zdaj bi ga igral again.😊